“МХП-Вінниця-ШВСМ” проти “Решетилівки” та інші матчі 4 квітня: анонс і трансляції
04.04.2023
Superleague budinvest

Турнір андердоґів у чоловічій Суперлізі-Будінвест триває. Сьогодні, 4 квітня, ми станемо свідками двох чергових цікавих поєдинків.

Спочатку на майданчику з’являться “Барком-Збірна України U-18” та “Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо”.

16:30 “Барком-Збірна України U-18” – “Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо”   Трансляція

Вчора тернополяни здобули ефектну перемогу над “Решетилівкою” (3:1), а “молодіжка” зазнала поразки від “МХП” з аналогічним рахунком (1:3). Однак протягом всього сезону між цими двома командами склалися дуже неоднозначні стосунки: у двох зустрічах перемогу одержав тернопільський колектив (3:2 та 3:2). Ще одна “п’ятихатка” завершилася на користь “збірників”. Головне питання чи побачимо ми черговий п’ятисетовий трилер на майданчику арени “ПВЛУ”?! Дізнаємося сьогодні о 16:30!

superleague budinvest

Далі на нас чекатиме не менш цікаве протистояння: ВК “МХП-Вінниця-ШВСМ” зустрінеться з ВК “Решетилівка”.

19:30 ВК “МХП-Вінниця-ШВСМ” – “Збірна Полтавської обл.-ВК “Решетилівка”   Трансляція

Останні, до речі, неабияк “потріпали” нерви вінничанам у заключному турі регулярного чемпіонату України з волейболу, вигравши у них (3:1) тим самим змістивши їх з третього місця турнірної таблиці перед самісіньким плей-оф! Чи буде зможуть підопічні Олександра Фролова повторити свій успіх або ж волейболісти “МХП” налаштовані на помсту?!

superleague budinvest

Всі матчі проходять без глядачів у місті Чернівці (арена “ПВЛУ”). Дивіться онлайн-трансляції ігор на youtube-каналі Divisport Volleyball.

Поділитися статтею

News