“Решетилівка” vs “Поліція охорони” та інші матчі 3 квітня: анонс і трансляції 
03.04.2023
Superleague budinvest

Турнір андердоґів 3 квітня відкриють представники Вінниччини ВК “МХП-Вінниця-ШВСМ” та команда зі Львова “Барком-Збірна України U-18”.

16:30 ВК “МХП-Вінниця-ШВСМ” – “Барком-Збірна України U-18”   Трансляція

Підопічні Костянтина Рябухи не мали з “молодіжкою” проблем у поєдинках “регулярки” (3:0, 3:0, 3:1). Однак останній тур регулярного чемпіонату для вінничан вийшов не найкращим, а чвертьфінальна серія і взагалі завершилася болючою поразкою від “Юракадемії”. Подивимося чи оговталася вінницька команда від неї?!

superleague budinvest

А о 19:30 на арену “ПВЛУ” вийдуть волейболісти з Полтавщини “Збірна Полтавської обл.-ВК “Решетилівка” та Тернополя “Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо”.

19:30 “Збірна Полтавської обл.-ВК “Решетилівка” – “Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо”   Трансляція

Стосунки цих команд у регулярному чемпіонаті були досить неоднозначними: рахунок матчів завжди був “сухим” - двічі перемогу одержали полтавчани, один раз - “поліціанти” (3:0, 0:3, 3:0). Дуже цікаво чи продовжать вони “суху” серію поєдинків або створять інтригу у турнірі за 5-8 місця. Дивимося о 19:30!

superleague budinvest

Всі матчі проходять без глядачів у місті Чернівці (арена “ПВЛУ”). Дивіться онлайн-трансляції ігор на youtube-каналі Divisport Volleyball.

Поділитися статтею

News