Каміль Семенюк повернеться додому, щоб зіграти проти колишніх товаришів по команді
29.03.2023
Каміль Семенюк

Вихованець «Закси», польський догравальник Каміль Семенюк зробив великий внесок у її успіх за останні кілька років, включаючи перемогу у двох поспіль суперфіналах Ліги чемпіонів ЄКВ. Однак тепер Каміль у складі «Перуджі» відвідає свою колишню команду і спробує не допустити «Заксу» до третього суперфіналу.

Каміль Семенюк

Діючий чемпіон «Закса» у чвертьфіналі переміг свого давнього суперника «Трентіно», проти якого поляки грали у двох попередніх суперфіналах. Цього року їм знову доведеться протистояти сильній італійській команді, але тепер це буде «Перуджа». До речі, раніше ці колективи зустрічалися лише в одному матчі, який виграли італійці.

У сезоні 2017/18 «Перуджа» та «Закса» зіткнулися у п’ятисетовому поєдинку за бронзові медалі. Тоді перемогу святкували волейболісти з Італії. Зараз у «Закси» є шанс стати третьою командою, яка виграла Лігу чемпіонів в трьох сезонах поспіль, повторивши успіх «Зеніту Казань» і «Трентіно».

Каміль Семенюк

«Я дуже щасливий повернутися, мене не було вдома 6 місяців. Але, очевидно, я тут зі своїми товаришами по команді не для того, щоб відвідати місто, а для того, щоб виграти матч. Я знаю, що це буде непросто, але ми зробимо все можливе», - сказав Каміль Семенюк, догравальник «Перуджі».

З іншого боку, «Перуджа» - це команда, яка вже звикла виходити до півфіналу змагань, оскільки робила це в шести з останніх семи сезонів (єдиним винятком був сезон 2020 року, коли змагання довелося зупинити перед стадією півфіналу).

У цьому сезоні італійська команда стала однією з двох, що виграли всі свої матчі в Лізі чемпіонів ЄКВ. Це дає її уболівальникам надію на те, що в цьому році вони нарешті завоюють найбажаніший трофей в клубному волейболі.

Каміль Семенюк

Півфінальний матч Ліги чемпіонів між «Заксою» та «Перуджею» відбудеться сьогодні, 29 березня. Початок о 21:30 (за київським часом).

Поділитися статтею

MATCH RESULTS

MATCH RESULTS