Чинні чемпіонки Італії «Імоко» виграли регулярний сезон
28.03.2023
«Імоко» vs «Флоренція»

24-й тур жіночого чемпіонату Італії з волейболу остаточно визначив позиції деяких команд за підсумками регулярного сезону. Так, чинні чемпіонки і лідерки турнірної таблиці «Імоко» за два етапи до фінішу вже забезпечили собі перше місце та найбільш вигідну позицію в плей-оф.

Канадська догравальниця Алекса Грей очолила атаку «Імоко» і допомогла своїй команді здобути перемогу над «Флоренцією» з рахунком 3:0 (21-15, 25-20, 25-17). Вона набрала 17 очок, включаючи ейс і блок, і стала найціннішим гравцем матчу. Американська догравальниця «Імоко» Келсі Робінсон досягла 63% успіху в атаці і заробила 13 очок, включаючи три блоки.

Алекса Грей

Із здобутком у 66 очок, 23 перемогами і однією поразкою «Імоко» збільшили відрив від своїх найближчих суперниць до недосяжних восьми очок, гарантувавши собі перше місце в регулярному сезоні. 

Незважаючи на поразку, «Флоренція» залишилася єдиною командою, яка не знаходиться у вісімці кращих, але досі має шанс потрапити у плей-оф. Вона посідає дев'яте місце з 29 очками, на п'ять пунктів відстаючи «Е-Ворк» (сьоме місце) та «Бергамо» (восьме).

«Імоко» vs «Флоренція»

«Я дуже рада, що ми так впевнено завоювали перше місце, здобувши перемогу з рахунком 3:0! Останні кілька днів були для нас не дуже легкими, тому ми намагалися розпочати нову переможну серію напередодні фіналу волейбольного сезону», - сказала Сара Фар, центральна блокуюча «Імоко».

Поділитися статтею

MATCH RESULTS

MATCH RESULTS