Матчі-відповіді чвертьфіналу чоловічої Суперліги відбудуться сьогодні в Італії
22.03.2023
«Мілан»

«Лубе», «Мілан», «П'яченца» і «Монца» намагатимуться зрівняти рахунок у чвертьфінальних серіях.

Після захоплюючого стартового матчу минулих вихідних чвертьфінальні поєдинки чоловічої Суперліги в Італії продовжуватимуться в середу, причому всі матчі-відповіді відбудуться в один і той же день і час.

«Перуджа», «Трентіно», «Модена» і «Верона», які виграли свої матчі вихідного дня, отримають можливість збільшити свою перевагу о 21:30 за київським часом.

«Лубе Чивітанова»

За винятком «Лубе Чивітанова», три з чотирьох команд, які програли свої перші матчі в минулі вихідні, сьогодні зіграють на домашніх майданчиках, тож саме «Лубе», яка гратиме у Вероні, доведеться зіткнутися з найбільшим тиском у другому матчі своєї серії.

Діючі чемпіони Італії програли останній  матч «Вероні» на очах домашніх уболівальників, поступившись суперникам вдруге поспіль в сезоні, і тепер мають домогтися результату на виїзді, щоб уникнути поразки з рахунком 2:0 в серії. 

«Верона»

«Не думаю, що ми грали дуже погано в першому матчі, але у нас були деякі проблеми, і нам потрібно над ними попрацювати, - сказав діагональний Габріель Гарсія. - Ми їдемо до «Верони» з метою зрівняти рахунок у серії, і для цього нам потрібно буде зіграти краще, ніж у першому матчі».

«Перуджа»

«Мілан», який програв в суботу «Перуджі» в двох сетах поспіль, також спробує завершити уїк-енд нічийною серією. Перед командою стоїть непросте завдання, враховуючи, що «Перуджа» ще не програла жодного матчу в Суперлізі 2022-2023 років, вигравши на даний момент всі 23 свої поєдинки, але вона покладається на перевагу на домашньому майданчику у своєму прагненні завдати лідерам Ліги першої поразки.

«У нас було кілька хороших моментів в матчі, і я думаю, що головне для нас - більше насолоджуватися тим фактом, що ми вийшли в плей-оф, і бути готовими скористатися можливостями, - зазначив центральний блокуючий Маттео П'яно. - Це може бути справді захоплююча серія, і я думаю, що у нас є все необхідне, щоб зробити її довшою. Тепер ми гратиме вдома, і, безумовно, матимемо більше впевненості. Наша найближча мета - здобути перемогу і повернути серію в Мілан до четвертого матчу».

«П'яченца»

Чинний чемпіон Кубка Італії «П'яченца» був дуже близьким до того, щоб обіграти «Модену» і вийти вперед в серії, але на тай-брейку команда поступилася з рахунком 5:1 і завершила недільний поєдинок поразкою.

Однак сильна гра підопічних дає головному тренеру Массімо Ботті надію, що з кількома незначними змінами вони можуть зрівняти рахунок в серії на очах у своїх домашніх уболівальників.

«Модена»

«На жаль, ми застрягли в деяких ситуаціях з нашими передачами і невдачею на тай-брейку, - прокоментував він. - Але ми знали, що це буде нелегко, ми провели хорошу гру в Модені, і я впевнений, що ця серія буде дуже довгою. У другому матчі нам потрібно придивитися до себе і зрозуміти, що ми не можемо упускати стільки моментів, як у першому».

«Монца»

Гравцям «Монци» довелося зіткнутися з подібним розчаруванням після того, як вони відігралися після поразки в двох сетах на виїзді і вивели «Трентіно» на тай-брейк, але в підсумку поступилися. Водночас сьогодні, коли «Монца» гратиме вдома, впевненість, завойована хорошою грою, може спонукати її кинути виклик «Трентіно» у матчі-відповіді, вважає центральний блокуючий Томас Беретта.

«Трентіно»

«Ми добре зіграли в першому матчі, але в плей-оф важлива перемога, недостатньо наблизитися до неї, - зазначив він. - Але ми показали, що можемо конкурувати, і якщо нам вдасться зберегти той рівень енергії, який ми демонстрували, щоб повернутися після поразки в перших двох сетах протягом всього матчу, у нас буде більше шансів. «Трентіно» не є непереможним, і нам потрібно грати краще і допускати менше помилок».

Поділитися статтею

News