«Фенербахче» перервала переможну серію «Імоко»
16.03.2023
«Фенербахче»

У першому матчі чвертьфіналу волейбольної Ліги чемпіонів серед жінок, в якому зустрілися «Фенербахче» і «Імоко», турчанки здобули заслужену перемогу на радість власним вболівальників, які підбадьорювали їх протягом усього матчу. 

Це був дуже захоплюючий матч, тим більше, що «Імоко» до цього жодного разу не програвала «Фенербахче» у Лізі чемпіонів і виграла всі шість попередніх зустрічей з нею, що пройшли у Лізі. Але сьогодні команда з Туреччини змогла здивувати.

«Фенербахче» vs «Імоко»

Цікаво, що за весь сьогоднішній матч «Імоко» лише раз мала перевагу по очках. Це сталося на початку другого сету (0-1), а протягом решти матчу, «Фенербахче» повністю контролював хід гри.

Господарі майданчику були повністю сконцентровані на перемозі і впевнені у собі з першого по останній сети. Турецька команда диктувала темп гри. При рахунку 8-4 «Фенербахче» вже здобула непогану перевагу, яка пізніше тільки зросла (17-9). «Імоко» мало що могла зробити, враховуючи той факт, що сьогодні «Фенербахче» неймовірно зіграли в захисті. Таким чином, вони виграли сет з рахунком 25-19.

«Імоко»

Другий сет був дуже схожий на перший. Єдина різниця полягає в тому, що «Імоко» вперше і востаннє здобули перевагу в матчі (0-1). Спочатку гра йшла майже рівно, але все ж таки «Фенербахче» завжди був на крок попереду. Незабаром турчанкам вдалося відірватися від «Імоко» (13-7), і вони зберігали перевагу до самого кінця сету (25-17).

Впевненість, яка була у «Фенербахче» на початку матчу, тільки зростала протягом гри. В останньому сеті волейболісткам з Туреччини вдалося досить швидко захопити перевагу і повністю контролювати хід гри. Перевага у вісім очок, яку «Фенербахче» здобули у середині сету (17-9), давала зрозуміти, що перемога господарів неминуча. З рахунком 25-19 «Фенербахче» виграли як третій сет, так і весь матч, здобувши перемогу 3:0.

Ана Крістіна Соуза

Найціннішим гравцем матчу стала 18-річна догравальниця Ана Крістіна Соуза, яка набрала 16 очок і продемонструвала 56% успіху в атаці.

Матч-відповідь відбудеться вже наступного четверга.

«Ми починали нерішуче, а вони впевнено. У них дуже сильні атакуючі, тож коли вони стали ще більш впевненими, їх було важко зупинити. Сьогодні ми зіграли у блокуванні і захисті гірше ніж зазвичай. Ми взагалі зіграли гірше, ніж ми граємо зазвичай. В найближчі дні ми повинні подивитися, що ми зробили не так, виправити помилки і підійти з іншим настроєм до матчу-відповіді. У нас все ще є шанс відігратися за підтримки наших чудових вболівальників, і ми ним скористаємося», - сказала Моніка Де Дженнаро ліберо «Імоко»
 

Поділитися статтею

MATCH RESULTS

MATCH RESULTS