«Ігор Горгондзола» здобула першу перемогу в гонці за місце в півфіналі Ліги чемпіонів
15.03.2023
«Ігор Горгонзола» vs «Штутгарт»

Італійська команда здолала своїх суперниць з Німеччини і стала на крок ближче до виходу в півфінал жіночої Ліги чемпіонів ЄКВ з волейболу.

«Штутгарт» і «Ігор Горгондзола» влаштували відмінне шоу, яке дивилися понад 2200 вболівальників. Після напруженої боротьби італійки зуміли здобути перемогу з рахунком 3:1, таким чином, продовживши позитивну тенденцію і здобувши четверту перемогу у п’ятій зустрічі зі «Штутгартом».

Зазначимо, що головний тренер «Штутгарта» Торе Александерсен не був присутній на грі через хворобу. Тож німецьку команду очолював його помічник Фарук Ферай Джанкович. 

Завдяки відмінніому блокуванню «Штутгарт» зміг відігратися після відставання в 4 очки і виграти перший сет (Марі Шельцель зробила в ньому 4 блоки). 

«Штутгарт»

Значно покращивши подачу, волейболістки «Ігор Горгондзола» відігралися, вигравши другий сет. З початку третього і до кінця четвертого сету гра йшла майже рівно, та врешті-решт, «Ігор Горгондзола» продемонстрували кращу витримку і заробили перемогу.

В цілому, команди грали на одному рівні, однак  гравчині «Ігор Горгондзола» продемонстрували трохи кращі результати в атаці і блокуванні (58 успішних атакуючих ударів проти 54 у «Штутгарта» і 14 непробивних блоків проти 10). Обидві команди зробили за матч по три ейси і допустили по 18 помилок.

Кенія Каркасес стала найкращим бомбардиром (24 очки) і найціннішим гравцем матчу. Серед гравців «Штутгарту» найрезультативнішою стала Крістал Ріверс (20 очок).

Наступний матч пройде 22 березня.

«Ми напружено боролися. Ми дещо втратили ініціативу у другому сеті, а в останньому допустили занадто багато помилок. Я думаю, що в нас досі є шанси, і що ми ще можемо кинути їм виклик у Новарі», - прокоментувала волейбольну гру іспанська догравальниця «Штутгарту»Марія Сегура. 

«Це був дуже важкий матч для нас, так як «Штутгарт» добре грали, і атмосфера в залі була дійсно приголомшливою. Програвши перший сет, ми не здалися і знайшли в собі сили не тільки відігратися, але й виграти гру. Звісно, ще буде матч-відповідь, тому ми розуміємо, що битва досі не закінчена, і на наступному тижні в Новарі нас чекає ще один напружений матч», - сказала догравальниця «Ігор Горгондзола»Катерина Бозетті. 
 

Поділитися статтею

MATCH RESULTS

MATCH RESULTS