“Аланта” — СК “Прометей”: анонс дебютного в серії матчу 1/2 фіналу Суперліги-Дмарт
15.03.2023
чемпіонат України

15 березня у дніпровському дербі зійдуться волейболістки “Прометея” та “Аланти”. Поєдинок відбудеться в рамках півфіналу жіночої Суперліги-Дмарт сезону 2022/23. 

19:00 “Аланта” — СК “Прометей”

Враховуючи товариський турнір Prometey Open, у сезоні 2022/23 колективи грали між собою аж п'ять разів. Підопічні Гарія Єгіазарова двічі тріумфували над “червоно-білими” в Суперлізі-Дмарт та перемогли їх у півфіналі Кубку Ліги. Проте з нинішнім складом “Прометея”, який оновився після повернення інших волейболісток з-за кордону, вони зустрічатимуться вперше. 

- Зрозуміло, що на нас чекають непрості й досить складні поєдинки проти зовсім іншого “Прометея”. Під кінець сезону в “Аланти” накопичилися свої проблеми. Резервів у нас, на жаль, не так багато, як у візаві – це головна проблема, - розповів наставник “Аланти” Гарій Єгіазаров.

Чинний чемпіон України намагатиметься взяти реванш за попередні невдачі. Особливо ту, яка вже коштувала йому титулу в цьому сезоні. 

- Готуємося до відповідальних ігор. Прекрасно знаємо можливості наших опоненток на чолі з досвідченим Гарієм Шамоєвичем. Чекати від нього можна все, що завгодно. Але в будь-якому разі ми будемо готові до його тактичних схем, - заявив помічник головного тренера СК “Прометей” Денис Зуй.
 

Поділитися статтею

MATCH RESULTS

MATCH RESULTS