«Тирговіште» виходить у півфінал Кубка ЄКВ
02.03.2023
«Тирговіште» vs «Олімпіакос»

У четвер ввечері також визначився останній півфіналіст Кубка ЄКВ з волейболу 2023 року серед жінок. «Тирговіште» вибив з гонки «Олімпіакос», обігравши команду з Греції у виїзному поєдинку з рахунком 1-3 (24-26, 13-25, 25-19, 16-25). У півфіналі румунський колектив зустрінеться зі своїми співвітчизницями з команди «Альба Блаж», з якими, до речі, йому доведеться також зустрітися у матчі внутрішньої ліги, що відбудеться вже завтра о 17:30.

«Тирговіште» vs «Олімпіакос»

У першому чвертьфінальному поєдинку «Тирговіште» знадобилося п'ять сетів, щоб здобути перемогу над пірейським «Олімпіакосом». Обидві команди були сповнені рішучості завоювати путівку в останньої четвірки. Перший сет завершився в овертаймі з рахунком 26-24 на користь румунських гравчинь, які домінували у блоці з рахунком 6-0! На рахунку болгарської центральної блокуючої Міри Тодорової було цілих 3 блоки, сербська догравальниця Йована Миросавлевич стала найкращим бомбардиром «Тирговіште», набравши 6 очок. На боці «Олімпіакоса» догравальниця Марія Геніцаріді набрала 7 очок.

Наступний сет пройшов під явним домінуванням «Тирговіште», який переміг з рахунком 25-13, але господарі не здавалися. Зіркою третьої частини поєдинку стала американська догравальниця Джаалі Вінтерс. Вона набрала 11 очок, що допомогло грецькій команді виграти сет 25-19. 

«Олімпіакос»

Але у наступному періоді «Тирговіште» повернувся на майданчик повністю зосередженим, маючи твердий намір виграти і сет, матч, щоб вийти в півфінал. 

Найбільше очок (18) здобула кубинська догравальниця «Олімпіакоса» Вільма Салас Розелл, тоді як сербська діагональна Ана Беліца з 17 очками стала героєм «Тирговіште». На одне очко менше набрала Йована Миросавлевич.
 

Поділитися статтею

News