Хорватська «Младост» і угорська «Бекешчаба» зіграли перший півфінальний матч ліги СЄВЗА
02.03.2023
«Младост» vs «Бекешчаба»

Жіночі волейбольні команди «Младост» і «Бекешчаба» у Загребі провели свій перший матч півфіналу Ліги Середньоєвропейської волейбольної зональної асоціації (СЄВЗА), у якому команда з Хорватії здобула перемогу на очах у своїх вболівальників з рахунком 3-2 (23-25, 25-13, 25-21, 25-27, 15-13). 

Гравчині «Бекешчаба» краще почали гру і в підсумку виграли перший сет з невеликою перевагою. У другому сеті волейболістки «Младості» захопили ініціативу з першого виграного очка і не втратили переваги протягом сету. Третій сет був більш напруженим, але «Младост» зуміла виграти його і здобути перевагу з рахунком у сетах 2:1. Четвертий сет пройшов так само, як і більша частина матчу. Обидві команди грали чудово, і сет був вирішений двома послідовними очками, що здобула «Бекешчаба». У фінальному сеті жодна команда не могла здобути впевнену перевагу, але врешті-решт «Младості» вдалося здолати суперниць і виграти перший матч півфіналу з рахунком 3:2. Матч-відповідь відбудеться 7 березня в Угорщині. 

«Я дуже задоволений сьогоднішньою грою. Хороший захист і гра в центрі. Ми граємо в Угорщині вже сім днів. Безумовно, грати у матчі-відповіді буде легше, тому що ми виграли в Загребі. Я дуже сподіваюся, що ми ще зіграємо у фіналі», - сказав головний тренер «Младості» Міодраг Стоякович. 

«Вітаю команду «Младост». Все ще не вирішено, сьогодні «Младост» зіграла дуже добре, але наступного тижня буде ще одна гра, і ми повинні перемогти в ній, якщо ми хочемо зіграти у фіналі», - сказав Габор Тот, головний тренер «Бекешчаба».

Поділитися статтею

News