Важливі матчі пройдуть вихідними в Туреччині та Італії
20.01.2023
«Еджзаджібаші»

Найближчими вихідними в Туреччині відбудеться найочікуваніший матч між лідерами «Еджзаджібаші» і «Тюрк Хава Йолларі», в той час як гравчині «Ігор Горгондзола» зустрінуться зі «Скандиччі», щоб вирішити, хто займатиме друге місце в національній лізі Італії.

«Еджзаджібаші», непереможні лідери як групи E жіночої Ліги чемпіонів ЄКВ 2023, так і турецької ліги Султанлар, вийдуть на майданчик проти учасників жіночого Кубка ЄКВ «Тюрк Хава Йолларі» в 15-му турі ліги.

Зараз «Еджзаджібаші» посідають перше місце в турнірній таблиці з чотирнадцятьма перемогами в чотирнадцяти матчах. В нещодавніх іграх вони обіграли «Фенербахче» з рахунком 3:0 і в трьох сетах здолали «Маріцю».

З іншого боку, після несподіваної поразки від «Айдину» минулого тижня, «Тюрк Хава Йолларі» намагатиметься скоротити розрив між ними і лідером. Вони дійшли до чвертьфіналу Кубка ЄКВ, обійшовши «Тервіль Флоранж», і тепер повністю зосереджені на національній лізі. Тому гра, що відбудеться 21-го січня, обіцяє бути цікавою.

Інші учасники Ліги чемпіонів ЄКВ, «ВакифБанк» і «Фенербахче», зіграють, відповідно, з колективами «Сігорта Шоп» і «Нілуфер Беледієспор» в своїх п'ятнадцятих матчах.

«Ігор Горгондзола»

Ще одна важлива гра відбудеться в Італії: команда жіночої Ліги чемпіонів ЄКВ «Ігор Горгондзола» спробує перемогти колектив Кубку ЄКВ «Скандіччі» на 16-му тижні італійської жіночої Серії А1.

Після шокуючої поразки від «Кунео» три тижні тому,волейболістки «Ігор Горгондзола» виграли два останніх матчі у місцевій лізі і на даний час посідають четверте місце в турнірній таблиці. Вигравши попередні шість матчів, «Скандіччі» знаходяться на другому місці, а цього тижня вони вийшли в чвертьфінал Кубка ЄКВ. Таким чином, результат цієї гри матиме великий вплив на підсумковий залік в Італії.

Вихідними чинні чемпіони вітчизняної ліги «Імоко» прийматимуть вдома «Валлефолью», а «Мілан» відвідає Бергамо.

Image removed.

Непереможні лідери польської жіночої волейбольної Таурон-ліги, учасниці жіночої ліги чемпіонів ЄКВ «ЛКС Коммерсесон» зустрінуться з «Уні Ополе», а їхній співвітчизниці з «ДевелоПрес Жешов» спробують перемогти «Вроцлав» у 12-му матчі польської національної ліги.

Здобувши впевнені перемоги над своїми суперницями у жіночій Лізі чемпіонів ЄКВ, «Еджзаджібаші» і «Ігор Горгондзола» проведуть вирішальні поєдинки проти чвертьфіналістів Кубка ЄКВ, намагаючись продовжити свої «непереможні серії» у національних лігах.

Поділитися статтею

News