Поєдинки між командами чоловічої Лиги чемпіонів відбудуться вихідними в Італії та Німеччині
20.01.2023
Поєдинки між командами чоловічої Лиги чемпіонів відбудуться вихідними в Італії та Німеччині

Цими вихідними учасники чоловічої Ліги чемпіонів ЄКВ зустрінуться у найочікуваніших матчах у національних лігах Італії та Німеччини.

Основна увага, напевно, буде прикута до матчу між «Лубе» та «Трентіно» в шістнадцятому турі італійської Суперліги.

Після впевненої перемоги над «Бенфікою» «Лубе» продовжили шлях без поразок в групі C Ліги чемпіонів ЄКВ, проте не змогли подолати «Монцу» і зазнали шостої поразки в національній лізі. Як і «Лубе», «Трентіно» несподівано програли у національній лизі, але здобули впевнену перемогу в Лизі чемпіонів.

Набравши 26 очок, «Лубе» розмістився всього на одну сходинку вище «Трентіно» у турнірній таблиці, займаючи третю позицію з дев'ятьма перемогами в п'ятнадцяти матчах. Таким чином, ця важлива гра також визначить, хто буде займати третє місце наприкінці тижня.

Image removed.

Ще один матч, який вплине перші місця в турнірній таблиці, також пройде в Італії. Непереможні лідери групи Е чоловічої Ліги чемпіонів ЄКВ «Перуджа», зіграють з командою Кубка ЄКВ «Моденою».

У «Перуджі» досі не виникало жодних труднощів у національній лізі, і зараз вони знаходяться на вершині турнірної таблиці, не втративши жодного очка в 15 матчах. «Модена» - їх найближчий суперник, який, тим не менш, відстає на шість матчів. З іншого боку, «Модена» програла «Люнебургу» у п’яти сетах на стадії плей-офф Кубку ЄКВ. Тому, перед матчем-реваншем вони захочуть продемонструвати свою силу у грі проти головного суперника.

Фрідріхсгафен

Ще один матч між командами Ліги чемпіонів ЄКВ відбудеться в Німеччині: віце-лідери групи А «Фрідріхсгафен» зійдуться в поєдинку з «Дюреном» у 17-му турі німецької Бундесліги.

Команда «Фрідріхсгафен» нещодавно обіграла «Монпелье» у напруженому п'ятисетовому матчі в чоловічій Лизі чемпіонів ЄКВ, а потім здобула дві важливі перемоги в національній лізі. Водночас «Дюрен» програв свої останні матчі як у національній лизі, так і у Лизі чемпіонів. Таким чином, для них ця гра буде хорошою можливістю показати свою силу і скоротити відставання від суперників в загальному заліку.

Волейбольні команди Ліги чемпіонів з Польщі в ці вихідні зіграють проти відносно слабших суперників: «Ястшембській Венгель» і «Варта Заверці» вийдуть на майданчик проти «Сталь Ниси» та «Любліну» у 21-й тиждень польської Плюс Ліги.

Тож цими вихідними на шанувальників волейболу чекають дві гри в Італії, де зустрінуться одна з одною чотири найсильніші команди, і дуже важливий матч у Німеччини між двома учасниками чоловічої Ліги чемпіонів ЄКВ. У кожній з цих ігор команди викладатимуться на всі 100%, щоб вийти на лідерські позиції у таблицях та отримати психологічну перевагу.

Поділитися статтею

News