Цікаві матчі пройдуть цього тижня в національних лігах Італії, Індії, Бразилії та Японії
14.02.2023
Анонс матчів тижня

Клубний волейбол цього тижня залишається в центрі уваги, протягом наступних семи днів в національних лігах Італії, Індії, Бразилії та Японії відбудеться кілька захоплюючих і важливих матчів. Плей-оф Ліги чемпіонів ЄКВ також продовжується повним ходом.

У Лізі чемпіонів ЄКВ ще дві команди вийдуть до чвертьфіналу чоловічого турніру, а найбільш захоплюючою подією стане матч між діючими чемпіонами «Закса» і «Варта Заверце». «Закса» обіграли «Заверце» на виїзді у першому матчі 16-го туру з рахунком 3:0. Друга їхня зустріч відбудеться вже сьогодні, 14 лютого, о 18:00 за місцевим часом (17:00 UTC).
В іншому матчі сьогоднішнього дня зустрінуться німецький «Фрідріхсгафен» і французький «Тур».
1

Другий етап Ліги РуПай почнється з поєдинку між «Хайдарабад Блекхоукс» і «Кочі Блю Спайкерс», які гратимуть на виїзді. Чи зможе австралійський легіонер Трент О'ді привести «Хайдабарад Блекхоукс» до перемоги? Це стане відомо вже завтра, 15 лютого. Початок матчу – о 19:00 за місцевим часом (13:00 UTC).

«Хайдарабад Блекхоукс»

Дві сильні команди бразильської Суперліги, «Дентіл-Прая» і «Мінас», обидві з яких брали участь в торішньому жіночому чемпіонаті світу серед клубів, знову зустрінуться 16 лютого. «Дентіл-Прая» очолюють турнірну таблицю Суперліги з 40 очками, в той час як «Мінас» посідають третє місце з 31. Коли команди зустрілися в першому матчі сезону, «Дентіл-Прая» виграли в п'яти сетах. Початок поєдинку – о 21:30 за місцевим часом (п'ятниця, 00:30 UTC)

У вихідні на нас чекатимуть чергові захоплюючі ігри італійської Суперліги. У суботу дві сильні жіночі команди, «К'єрі» і «Ігор Горгондзола», зустрінуться в поєдинку, який може визначити, хто з них прийме перший раунд плей-оф. «К'єрі», які виграли п'ять з останніх шести матчів чемпіонату, мають 39 очок і лише на два пункти відстають від «Ігор Горгондзола», що вигравли сім з останніх восьми матчів чемпіонату Італії та посідають четверте місце. Востаннє команди зустрічалися наприкінці січня в Кубку Італії, і тоді «Горгондзола» виграли з рахунком 3:1. Початок нинішнього матчу – о 20:00 за місцевим часом (19:00 UTC).

«К'єрі»

У неділю, 19 лютого, два претенденти на титул чемпіонів Суперліги, «Лубе Чивітанова» і «П’яченца», зіграють в одному з найбільш цікавих матчів тижня. Діючі чемпіони «Лубе Чивітанова», що займають четверте місце в Суперлізі, після чотирьох поразок поспіль, виграли свої останні дві зустрічі. «П'яченца», що посідають шосте місце, також відновилися після важкого періоду та здобули перемогу над «Міланом» минулими вихідними. Гра розпочнеться о 18:00 за місцевим часом (17:00 UTC).

Також у неділю в шостий раз у сезоні віч-на-віч зустрінуться дві найкращі команди японської V-ліги, «ДжейТі Марвелоус», у складі яких грають американська діагональна Карста Лоу та зв’язуюча збірної Японії Акі Момії, і «Toray Arrows», у складі яких грають азербайджанська догравальниця Яна Кулан та японська нападниця Маю Ісікава. «ДжейТі Маревлоус», які в даний час є лідерами Ліги, виграли три з перших п'яти зустрічей, але «Toray Arrows» взяли верх в останньому з цих матчів, що пройшов в листопаді. Початок гри - 12:00 за місцевим часом (03:00 UTC.)

Поділитися статтею

News