Матч «Скандіччі» проти «Імоко» завершить вихідні в Італії
17.03.2023
«Скандіччі»

23-й тур регулярного сезону жіночого чемпіонату Італії, який пройде в ці вихідні, завершиться грандіозним зіткненням в неділю ввечері між командами, які займають перші місця в турнірній волейбольнiй таблиці. «Скандіччі», що наразі посідає друге місце, прийматиме лідерів змагання «Імоко» о 21:30 за київським часом.

Діючим переможцям як чемпіонату Італії, так і Клубного чемпіонату світу «Імоко» доведеться швидко оговтатися від поразки, яку їм у четвер нанесли «Фенербахче» у першому чвертьфіналі Ліги Чемпіонів ЄКВ і яка закінчила переможну серію «Імоко», що складалася з 23 матчів. До цього в чемпіонаті Італії цього сезону «Імоко» поступалася суперницям лише раз, ще на початку грудня, коли її  на домашній арені несподівано розгромила «Скандіччі».

«Ми зіграли гірше, ніж зазвичай, і найближчіми днями ми повинні подивитися на те, що ми зробили не так, виправити помилки і вийти на майданчик з іншим настроєм», - сказала ліберо «Імоко» Моніка де Дженнаро після поразки в Стамбулі.

«Казальмаджоре»

Тепер лідери змагання, що мають в активі 60 очок, 21 перемогу та одну поразку, спробують взяти реванш у «Скандіччі», яка здобула 11 перемог поспіль, включаючи матчі в чемпіонаті Італії та Кубку ЄКВ. «Скандіччі» посідає друге місце в турнірній таблиці з 56 очками, 18 перемогами та 4 поразками. Якщо в неділю команда зуміє набрати три очки, її відставання від «Імоко» скоротиться всього до одного пункта, що зробить гонку за перше місце у регулярному сезоні по-справжньому захоплюючою. В 30 попередніх зустрічах зі «Скандіччі», «Імоко» здобули 24 перемоги.

У суботньому матчі, що почнеться о 21:30 за київським часом, «Казальмаджоре» прийме «Флоренцію». В даний час «Казальмаджоре» посідає шосту сходинку з 35 очками (11 перемог /11 поразок). Якщо «Казальмаджоре» здобуде три очки в матчі з «Флоренцією», що йде дев'ятою, вона піднімиться на шосте місце і гарантовано отримає путівку до плей-оф. Тим часом «Флоренція», щ має 28 очок (9 перемог /13 поразок) також прагнутиме перемоги над «Казальмаджоре», щоб збільшити свої шанси пройти у плей-оф.

У той час як «Казамальджоре» виграла свої останні два матчі, а до цього програла п’ять ігор поспіль, «Флоренція», навпаки, програла свої останні три матчі, вигравши перед цим п'ять поспіль. «Казальмаджоре» вийшла переможцем у 14 з 21 попередніх зустрічей з «Флоренцією», включаючи останню, що пройшла на початку грудня.

Першою грою вихідних стане поєдинок, що відбудеться в суботу в 19:00 за київським часом  між «Валлєфольєю», що посіла 11-е місце, але і досі має шанси на вихід в плей-оф, і «К’єрі», яка посідає 5-е місце. Наступною пройде гра між «Міланом», що знаходиться на третій сходинці, і «Кунео», який в даний час йде 10-м, але все ще мають шанси потрапити до плей-оф.

Перед найцікавішим матчем між «Скандіччі» та «Імоко», що відбудеться в неділю о 18:00 за київським часом, пройдуть ще три матчі в яких зіграють три команди, які намагатимутися залишитися у вищому дивізіоні. Остання в таблиці «Мачерата» не має права на помилку у матчі з «Е-Ворк», якщо вона бажає залишитися у вищому дивізіоні. «Пінероло» також будуть відчайдушно боротися за очки в матчі проти «Бергамо», оскільки вони їм дуже потрібні, щоб скоротити відставання від ««Барточчіні-Фортінфіссі», що займають 14-е місце і гратимуть проти «Ігор Горгондзола».

Розклад 23-го туру жіночого Чемпіонату Італії:

18 березня, 19:00 за київським часом: «Валлєфолья» - «К'єрі»
18 Березня, 21:00 за київським часом: «Мілан» - «Кунео»
18 Березня, 21:30 за київським часом: «Казальмаджоре» - «Флоренція»
19 березня, 18:00 за київським часом: «Мачерата» - «Е-Ворк»
19 березня, 18:00 за київським часом: «Ігор Горгондзола» - «Барточчіні-Фортінфіссі»
19 березня, 18:00 за за київським часом: «Пінероло» - «Бергамо»
19 Березня, 21:30 за київським часом: «Скандіччі» - «Імоко»
 

Поділитися статтею

MATCH RESULTS

MATCH RESULTS